Rólunk

Üdvözöllek a Vegán Kifli nevű reggeliző és menüző világában!

Ezzel a hellyel egy olyan kis tóparti kávézót álmodtunk meg, ami széles kínálatot nyújt a vegán étkezési lehetőségeknek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a vendégeinket az általunk készített egészséges és finom ételekkel.

A Vegán Kifli bruncholót és menüzőt azért hoztuk létre, hogy olyan helyet teremtsünk, ahol a vegánok és nem vegánok is megismerhetik a húsmentes konyha színes és ízletes világát. Minden egyes ételünket természetes összetevőkből készítjük és a tapasztalataink alapján garantáljuk, hogy a növényi alapú élelmiszerek akkor is finomak lehetnek, ha nem tartalmaznak hozzáadott állati terméket.

A hétvégi brunch és hétköznapi menü fogásainak tematikus választéka várja a vendégeket: többféle vegán kovászos pékáru, reggeli turmixok és müzlik, szendvicsek és zöldségekkel megrakott tálak.

Kínálatunkban szerepelnek a friss gyümölcslevek, az organikus kávék, teák, valamint fagylat, nyers vegán sütemények.

Nálunk a brunchnak és a menünek nem csak az ízei lesznek egyedülállóak, hanem maga a helyszín is. A hangulatos belső térrel, nyugodt zöld környezettel, és barátságos kiszolgálókkal olyan környezetet teremtünk, amelyben vendégeink otthon érezhetik magukat és élvezhetik a "békés"étkezést.

Ezen a helyen nagy hangsúlyt fektetünk az újrahasznosításra, a megmaradt ételek adományozására a zero waste életmódra és a fenntartható bolygóra (lásd az öko környezetbarát tisztítószereinket).

Várjunk szeretettel a Vegán Kifli bruncholóban és menüzőben. Gyerekek, felnőttek és idősek egyaránt megtalálják nálunk azokat az ételeket, amelyek jót tesznek a testnek és a léleknek. Válogass az étlap kínálatunkból, és élvezd az egészséges és finom vegán ételeket!

Várunk a Törökbálinti tó partján!