Blog

A Thermomix egy innovatív, multifunkcionális konyhai eszköz, amely számos műveletet képes elvégezni, mint például aprítást, keverést, darálást, főzést és sütést.

A vegán életmód az, amikor valaki kizárólag növényi alapú ételeket fogyaszt, és nem fogyaszt állati eredetű termékeket, mint például húst, halat, tejtermékeket, tojást vagy mézet. Ennek számos pozitív hatása lehet a szervezetre.

Sosem felejtem el, amikor az én csodadoktorom Dr Breyer Helga a Vegán Kifli teraszán ücsörögve egy hosszas beszélgetés zárójaként azt mondta nekem. Anitám, az egészséges mikrobiom a hosszú élet titka.

Elhiszem, hogy egy teljes hónap vegán, az egy mindenevőnek igazi kihívás.
Akkor adj magadnak öt napot és hidd el, megváltozik a világ!

Ha lehet mondani, a krémlevesek megszállottja vagyok. Először is mert egészséges, hiszen olyan isteni összetevők halmaza, amilyennek csak a képzeleted szab határt. Másodszor könnyen emészthető, hiszen a száraz ételt a belek nehezebben dolgozzák fel, mint mint egy víz alapú levest, mégis igazán tartalmas és laktató.

“Azt kívánom Neked kedves olvasóm, hogy egyszer eljuss ide és beleolvadj Fuerte szívébe, átéld és megérezd mindazt, - vagy még ennél is többet - mint Beni meg én.”
2023 (visszatekintés)